GDPR

POUČENÍ O PRÁVECH PŘI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ NALEZNETE NA STRÁNCE NAŘÍZENÍ

Vypořádání se strašákem GDPR

Co je GDPR? GDPR neboli General Data Protection Regulation je nové nařízení o ochraně osobních údajů Evropské unie, jehož cílem je zvýšení ochrany dat týkající se občanů.

Proč je dobré se na GDPR připravit s námi?

  • Jsme transparentní a čitelní
  • Nabízíme dostupná řešení
  • Jsme srozumitelní
  • Jsme věcní a konkrétní
  • Celým projektem vás provedeme od začátku do konce

 

Pro vypracování nabídky na GDPR Audit prosim vyplňte formulář.







 Co v rámci auditu získáte? 

  • Všechny potřebné formuláře pro datový, bezpečnostní a právní audit
  • Provedení celým auditem formou konzultací
  • Úplné vyhodnocení datového auditu
  • Celé vyhodnocení právního auditu
  • Směrnici vytvořenou na míru vaší společnosti
  • Dokumenty pro případnou kontrolu z ÚOOU
  • Komplexně zpracovanou dokumentaci auditu

V případě, že vaše společnost využívá kamerové, karetní nebo jakékoli monitorovací systémy, připravíme k nim patřičné materiály spolu s možným zajištěním DPIA a DPO.

Stačí když nám vyplníte poptávku a my vám rádi a bezplatně zašleme nabídku.

Ochrana osobních údajů
Toto prohlášení vás seznámí se způsobem zpracování, skladování a využívání údajů, které Greendata s.r.o. o vás vyplněním formuláře na internetových stránkách dc6.cz sbírá a schraňuje. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. (Zákon o ochraně osobních údajů) a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Greendata s.r.o., se sídlem Zvoničkova 7, Praha 6, PSČ 16200, IČ: 24753874 je správcem a současně zpracovatelem údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s vaší osobou (a firmou) slouží v tomto případě výhradně k poskytnutí či doručení vyžádané cenové nabídky spolu s s archivací pouze po dobu 60 dní. Po uplynutí této doby budou vaše údaje smazány.

Zabezpečení a přístup k vašim osobním údajům
Ochraně zabezpečení vašich osobních údajů věnujeme velkou pozornost. Pomocí celé řady zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím nebo zveřejněním. Údaje, které nám poskytnete, uchováváme na počítačových serverech s omezeným přístupem, jež se nacházejí v zabezpečených zařízeních, které jsou nejen v naší správě, ale i v našem datovém centru dc6.cz. K údajům mají přistup pouze vybraní zaměstnanci společnosti Greendata s.r.o. zabezpečující zákaznický servis.

Greendata s.r.o.